1. RESERVATIEVOORWAARDEN

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die voor het maken van een reservatie voor appartementen of duplexverblijven TRILOGIE van kracht zijn. 

     ​STANDAARD RESERVATIE


Reservatie voor appartement of duplexverblijf verlopen online of per e-mail. 

Voor het maken van een reservatie vragen wij u, na akkoord met het door ons opgemaakte prijsvoorstel, uw reservatie te bevestigen. 

 • Prijsaanvraag: vul uw gewenste data, appartement of Gasterij van voorkeur en aantal personen in.
 • Voeg uw gegevens toe.(ook telefoonnummer kan handig zijn)
 • U ontvangt een email met daarin uitgelegde instructies om uw boeking te bevestigen en

       andere nuttige info 

 • U dient verder het gevraagde voorschot over te maken naar aangegeven rekeningnummer

       met vermelding van onze referentie.​

 

 1. ANNULATIEVOORWAARDEN

   

​Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages zijn verschuldigd ingeval van annulering.

De speciale voorwaarden hebben bij toepassing, prioriteit boven de generieke.

​     Bij annulering:

 • binnen de 48u na reservatie: gratis, tenzij aankomst minder dan 14 dagen is.
 • minder dan 14 dagen voor aankomst: 50% van de kamerprijs
 • minder dan 2 dagen voor aankomst: 100% van de eerste  overnachting wordt aangerekend
 • Indien u zonder verwittigen niet komt opdagen: 100% van de reservatie wordt aangerekend

      Speciale beoordeling COVID-19  

 • Natuurrampen, terroristische activiteiten en maatschappelijke/politieke onrust waardoor gasten niet van of naar de bestemming kunnen reizen of waardoor het onveilig is om gasten te ontvangen.
 • (COVID-19) Epidemie of ziekte die plotseling een regio of een hele groep mensen treft. Wanneer zich een uitbraak van een ziekte voordoet, passen we ons beleid en de toepasbaarheid daarvan aan op de berichtgeving van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de plaatselijke autoriteiten.
 • Reisbeperkingen die zijn opgelegd door een overheid, rechtshandhavingsinstantie of militaire organisatie en die reizen van of naar de locatie van een accommodatie of ervaring beperken.
 • Adviezen over veiligheid en bedreigingen van de veiligheid die voor de locatie van de accommodatie of ervaring, of voor de vertreklocatie van de gast(en) gelden.

  Hierbij geldt een afwijking op de annulatievoorwaarden. Indien u reserveert voor de komende vakantieperiode, bent u afhankelijk* van de huidige reservatievoorwaarden indien volgende van toepassing is;  *Bij een annulering waarbij door overmacht de overheidsregels  / COVID-19 van toepassing zijn, wordt uw reservatie kosteloos geannuleerd of kunt u verkiezen voor een kosteloze omboeking naar een andere datum.

 1. BETALINGSVOORWAARDEN 

 1. De totale prijs is inclusief bed- en badlinnen, schoonmaakkosten, toeristenbelasting en BTW
 2. Na reservatie, zal de gast een aanbetaling van 50% van de huurprijs voldoen binnen 1 week na datum van reservering met vermelding van de door ons opgegeven referentie.
 3. Indien de klant niet binnen 1 week heeft betaald, komt per direct de reservering te vervallen. De klant kan dan geen aanspraak maken op de gemaakte afspraken uit onderhavige overeenkomst.
 4. De klant zal uiterlijk 2 weken voor het betrekken van het appartement of gastenverblijf, het nog openstaande bedrag overmaken op de bankrekening van de verhuurder.
 5. Betaling geschiedt door overmaking op bankrekening van verhuurder met rekeningnummer BE77 0017 2958 2142 ten name van Thierry Salembier met vermelding van de door ons, aan u doorgegeven referentie.