HUISREGELS

 VERHUUR APPARTEMENTEN EN DUPLEX VERBLIJF (GASTERIJ)

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij het maken van een reservatie in de appartementen of duplexverblijf (Gasterij) van kracht zijn. 

 

Reservering

Bij de reservering dient altijd CORRECTE MELDING te worden gemaakt van het aantal personen dat bij TRILOGIE zal overnachten.

Bij reservatie zal de gast een aanbetaling van 50% van de prijs voldoen binnen 1 week na datum van reservering.

De reservatie zal steeds bevestigd worden door een (bevestigings / info)mail. 

Indien de huurder niet binnen 1 week heeft betaald, komt per direct de reservering te vervallen. Huurder kan dan geen aanspraak maken op de gemaakte afspraken uit onderhavige overeenkomst.

Huurder zal uiterlijk 2 weken voor het betrekken van de vakantiewoning het nog openstaande bedrag overmaken op de bankrekening van de verhuurder.

Mocht de gast kosten veroorzaakt hebben aan het verblijf (appartement of duplexverblijf) dan  zullen deze doorgerekend worden aan de huurder. (vb Heel erg bevuild verblijf, verdwijnen van handdoeken e.d. meerdere personen logeren dan opgegeven bij reservatie, party en meer...

Belangrijk

Als er meerdere personen verblijven (in het appartement of duplexverblijf) dan doorgegeven bij reservatie, of met andere woorden, bij het overtreden van de aangegeven bezetting zal Trilogie, per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

In noodgevallen wil brandweer en andere hulpinstanties het juiste aantal aanwezige personen  kennen. Vandaar dat wij hier zeer strikt op toezien.

 

Prijs overnachting (minimum 2 overnachtingen per verblijf)

De totale huurprijs is inclusief schoonmaakkosten, toeristenbelasting en inclusief BTW. 

De prijzen zijn ook inclusief gas, water, elektra, bed, bad en (beperkt) keukenlinnen. 

Na uw Incheck zullen wij uw appartement niet meer betreden, tenzij in uitzonderlijke gevallen voor een eventuele interventie e.d. 

Gratis gebruik van TV en Wifi. 

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij  Trilogie geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

​​

Inchecken

Inchecken kan vanaf 14.00 uur.

Dit gaat volgens systeem SELF-CHECKIN. (Coronamaatregel)

De sleutelkaart van uw gekozen appartement kan u vinden in de locker (nummer staat op kaart)

aan de rechterkant van de inkomdeur aan de achterzijde, (midden binnenplaats rechts)

van het gebouw. Ingang via Kasteeldreef.

U ontvangt de code (+ videofilmpje werking) via mail,  na betaling, dag voor inchecken

of dag van inchecken. 

 

Mogen wij u vriendelijk vragen, indien er meerdere kaarten in de locker steken,

de kaartnummer met het nummer van uw appartement goed te controleren zodat er geen vergissingen kunnen gebeuren

Appartement 1 en 27 op GELIJKVLOERS

Appartement 2 en 3 op VERDIEP 1

Appartement 4 op VERDIEP 1 EINDE GANG TRAPJE OMHOOG

Appartement 5 en 6 op VERDIEP 2

 

Onze Gasterij bevindt zich aan de linker kant bij het betreden van de binnenplaats.

De nummers staan op de deuren. De code kan u ingeven via het klavier naast de deur.

U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. 

 

​Uitchecken

Uitchecken kan uiterlijk tot 11:00 uur op de dag van vertrek. 

​Bij vertrek mag u uw kaart achterlaten aan de receptie. 

 

Ontbijt 

Uw ontbijtbestelling kan u, indien u dit wenst, eventueel ter plaatse regelen met A L’Aise,

of ook telefonisch op voorhand aan hen doorgeven. Reningelststraat 32 a (schuin tegenover Trilogie) Tel. 0490/40.61.07. (op dinsdag en feestdagen gesloten) 

Bij bestelling brengen zij uw ontbijt, en plaatsen dit op de bakkerstafel onder de trap op gelijkvloers.

Of u kan ook uw ontbijt bij hen ter plaatse gebruiken. (meerdere keuze uit verschillende ontbijtjes)

Aan het rond punt, ongeveer 300 meter, is ook een buurtwinkel De Polka. (Gesloten op woensdag)

Op het dorpsplein kan u ook terecht bij bakker Pauwelyn

(woensdag en donderdag gesloten)

 

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen

Handdoekenwissel om de 2 dagen. U kan uw gebruikte handdoeken deponeren in het linnenmandje aan de deur van uw appartement.

 

Waarborgen hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal Trilogie de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

 

Eigendommen 

Het is niet toegestaan eigendommen van Trilogie mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van Trilogie kan men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.

 

​Parkeren

Uw auto kan u parkeren op straat (rustige straat).Trilogie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

 

Geluid

Trilogie vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. 

 

​Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

 

Huisdieren

huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Roken

Bij Trilogie is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak.

 

Kaarsen 

Het is niet toegestaan om kaarsen te branden in Trilogie.

 

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Trilogie verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

 

Internet

Trilogie biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Trilogie als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Trilogie het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.​

 

Bezoekers

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u uw gasten ervan te verwittigen om zich te houden aan de geldende regels.

 

Staat van onderhoud 

De gast zal het gehuurde op de overeengekomen datum en tijdstip (check out) in goede staat aan de verhuurder terug ter beschikking stellen.

Aansprakelijkheid

De gast is aansprakelijk voor alle schade aan het gehuurde, tenzij hij bewijst dat hij en de personen voor wie hij ten opzichte van de verhuurder verantwoordelijk en/of  aansprakelijk is , geen schuld treffen ten aanzien van het ontstaan van de schade.

Verhuurder is niet aansprakelijk voor de door huurder geleden schade als gevolg van gebreken aan het gehuurde tenzij:

  • Deze gebreken bekend waren aan verhuurder bij aanvang van de huurovereenkomst
  • De gebreken op grond van een wettelijke verplichting zijn toe te rekenen aan verhuurder

Verhuurder is niet aansprakelijk voor de door huurder geleden schade als gevolg van gebreken aan door huurder aangebrachte veranderingen of toevoegingen aan het gehuurde.
Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oorzaken waarop verhuurder geen invloed heeft zoals, doch niet uitsluitend, vorst, storm, blikseminslag, relletjes, gewapende conflicten, natuurrampen en overige calamiteiten.

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Op deze overeenkomst is Belgisch recht van toepassing.
Bij eventuele geschillen is de rechtbank van het gerechtelijk arrondissement Ieper bevoegd.